Bovengrondse infra

Werken bij GWL

Ondergrondse en bovengrondse infrastructuur, dat is wat wij doen bij GW Leidingtechniek BV. Door heel Nederland leggen wij leidingen aan. Vaak is het passen en meten om tussen alle kabels en leidingen te komen, daarom zoeken wij een collega grondwerker.

Grondwerker GWW die leidingen legt door het hele land

Onder­grondse en boven­grondse infra­struc­tuur, dat is wat wij doen bij GW Leiding­tech­niek BV. Door heel Neder­land leggen wij leidin­gen aan. Vaak is het passen en meten om tussen alle kabels en leidin­gen te komen, daarom zoeken wij een collega grond­wer­ker.

Uitvoerder die de leiding neemt!

Onder­grondse en boven­grondse infra­struc­tuur, dat is wat wij doen bij GW Leiding­tech­niek BV. Door heel Neder­land leggen wij leidin­gen aan. Om alle projec­ten volgens plan te laten verlo­pen, zoeken wij een uitvoer­der die de leiding neemt!

Tendermanager die de projecten pijplijn gevuld houdt!

Onder­grondse en boven­grondse infra­struc­tuur, dat is wat wij doen bij GW Leiding­tech­niek BV. Door heel Neder­land leggen wij leidin­gen aan. Om ervoor te zorgen dat er conti­nue projec­ten in de pijp­lei­ding zitten, zoeken wij een tender­ma­na­ger die aanbe­ste­din­gen binnen­haalt.

Monteur die de leiding neemt!

Onder­grondse en boven­grondse infra­struc­tuur, dat is wat wij doen bij GW Leiding­tech­niek BV. Door heel Neder­land leggen wij leidin­gen aan. Vaak is het passen en meten, daarom zoeken wij een collega‐monteur die buis­lei­din­gen kan leggen en het voor­touw neemt!

Stagiaire GWW / Infra

Vacature: stagiaire GWW / Infra (40 uur - standplaats Helmond)Ondergrondse en bovengrondse infrastructuur, dat is wat wij doen bij GW Leidingtechniek BV. Door heel Nederland leggen wij leidingen aan. Onze projectlocaties zijn vaak in een...

Pin It on Pinterest