Bovengrondse infra

Werken bij GWL

Even voorstellen – stagiair Nick Schutte

Even voorstellen – stagiair Nick Schutte

Nick Schutte is in de zomer van 2022 gestart als stagi­air bij GW Leiding­tech­niek BV. Hij volgt de oplei­ding GWW (Grond, Werk, Water­bouw) op het Gilde in Roer­mond. Later wil hij grond­wer­ker worden. Waarom? Dat vertelt Nick je in de video.

Even voorstellen – monteur John Habraken

Even voorstellen – monteur John Habraken

John Habra­ken maak je over leiding­tech­niek niets wijs. Al 45 jaar werkt hij voor de familie Van de Westerlo als monteur. Hoewel hij merkt dat het fysieke werk zwaar­der wordt, is hij vast­be­slo­ten. ‘Die 2,5 jaar tot mijn pensi­oen ga ik volma­ken bij dit fami­lie­be­drijf!’

Uitvoerder die de leiding neemt!

Onder­grondse en boven­grondse infra­struc­tuur, dat is wat wij doen bij GW Leiding­tech­niek BV. Door heel Neder­land leggen wij leidin­gen aan. Om alle projec­ten volgens plan te laten verlo­pen, zoeken wij een uitvoer­der die de leiding neemt!

Grondwerker GWW die leidingen legt door het hele land

Onder­grondse en boven­grondse infra­struc­tuur, dat is wat wij doen bij GW Leiding­tech­niek BV. Door heel Neder­land leggen wij leidin­gen aan. Vaak is het passen en meten om tussen alle kabels en leidin­gen te komen, daarom zoeken wij een collega grond­wer­ker.

Monteur die de leiding neemt!

Onder­grondse en boven­grondse infra­struc­tuur, dat is wat wij doen bij GW Leiding­tech­niek BV. Door heel Neder­land leggen wij leidin­gen aan. Vaak is het passen en meten, daarom zoeken wij een collega‐monteur die buis­lei­din­gen kan leggen en het voor­touw neemt!

Stagiair GWW / Infra

Vacature: stagiair GWW / Infra (40 uur - standplaats Helmond)Ondergrondse en bovengrondse infrastructuur, dat is wat wij doen bij GW Leidingtechniek BV. Door heel Nederland leggen wij leidingen aan. Onze projectlocaties zijn vaak in een...

Pin It on Pinterest