Featured

In opdracht van Waterschapsbedrijf Limburg is GW Leidingtechniek BV ingezet voor het aanleggen van een tijdelijke persleiding van Velden tot aan de ontvangstput gelegen op de Sint Urbanusweg. Nabij rioolgemaal Velden werd de tijdelijke persleiding gekoppeld op de bestaande HDPE persleiding. In totaal ging het om een ruim 4 kilometer lange persleiding, welke compleet is vernieuwd.
Vervangen persleiding Velden‐Venlo

Vervangen persleiding Velden‐Venlo

In opdracht van Water­schaps­be­drijf Limburg is GW Leiding­tech­niek BV ingezet voor het aanleggen van een tijde­lijke perslei­ding van Velden tot aan de ontvangstput gelegen op de Sint Urbanusweg. Nabij riool­ge­maal Velden werd de tijde­lijke perslei­ding gekop­peld op de bestaande HDPE perslei­ding. In totaal ging het om een ruim 4 kilometer lange perslei­ding, welke compleet is vernieuwd.

Persleiding RWZI Maarssen

Persleiding RWZI Maarssen

Vanwege de sanering van een aantal kleine riool­wa­ter­zui­ve­rings­in­stal­la­ties (RWZI) in Maarssen, is besloten om het riool­water van Maarssen aan te sluiten aan de vernieuwde RZWI Leidsche Rijn.

WPB Oirschot

WPB Oirschot

Infra­tech­ni­sche werkzaam­heden op het terrein van WPB Oirschot, in opdracht van Hoppen­brou­wers Techniek BV

ORO Deurne

ORO Deurne

Aanleg onder­grondse infra op het terrein van ORO Woonvoor­zie­ning Het Rijtven te Deurne, in opdracht van Croon Electro­tech­niek BV

Pin It on Pinterest